Само преди няколко дни Дженифър Лопес привлече вниманието на всички с това, че профилът ѝ в Instagram остана напълно празен. Всички постове липсваха, нямаше и профилна снимка.

Дженифър Лопес, Instagram и вероятната причина за изпразването на профила ѝ

Мистерията около Дженифър Лопес

Защо всичко изчезна

Появиха се спекулации че или профилът ѝ е хакнат, или това е съвсем целенасочен ход, с който певицата иска да привлече внимание преди обявяването на свой нов проект.

Сега вече най-накрая знаем каква е причината за временното изчезване на Джей Ло. Самата тя "вдигна завесата" и обяви голямата новина за новия си музикален проект, озаглавен This Is Me...Now. А моментът, в който това се случва, не е никак случаен. През 2022 г. се навършват 20 години от албума ѝ This Is Me...Then, който тя пише и продуцира.

This Is Me...Now е нова ера в музиката за Дженифър Лопес. Тя ще разкаже за емоционалното, духовното и психологическото си пътуване от последните две десетилетия. Албумът обещава да бъде "емоционално суров" и "честен", като песните в него са посветени на живота и преживяванията на певицата.

В This Is Me...Now Джей Ло разкрива моментите от тежкото си детство, неуспешните връзки и провалите. "Този албум е философия, размисъл... Става въпрос за надеждата, вярата и истинската любов, които никога не умират", се казва в изявление при обявяването на новината.

Както и бихме предположили, песните в новия албум са посветени на съпруга ѝ Бен Афлек. Сред тях са "Dear Ben pt. II" и "Midnight Trip to Vegas", като последната е намигване към брачната церемония на Джей Ло и Бен Афлек, която се състоя през юли.

Друго интересно за новото около Дженифър Лопес е, че с предстоящия си албум тя прави своето завръщане в музиката, след като последният ѝ албум A.K.A. излиза още през 2014 г.

Дженифър Лопес, Бен Афлек, Vogue и какво сподели певицата пред изданието

Когато Джей Ло разголва... душата си

Какво сподели певицата пред Vogue

От началото на кариерата си досега певицата има издадени осем студийни албума и е продала повече от 80 милиона записа с 15 милиарда стриймвания по целия свят, пише Deadline.