Най-накрая! Новата стара двойка Дженифър Лопес и Бен Афлек бяха заснети да се целуват - за първи път след като отново започнаха да излизат малко по-рано тази година.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и крият ли двамата чувствата си

Джей Ло и Бен Афлек вече не се крият

Всичко си е като преди 20 години

Истината е, че 51-годишната Дженифър Лопес и 48-годишният Бен Афлек са лудо влюбени, а вече има и доказателства за това. Те са били заснети по време на вечеря в японски ресторант в Малибу, Калифорния.

По време на вечерята двамата не пестят нежност един към друг, а снимките и видеото със страстната им целувка бързо обиколиха медиите. Двамата се гледат в очите, галят се, шепнат си, целуват се, смеят се, и по всичко личи – любовта гори със страшна сила. При това без да се притесняват дори от децата на Дженифър, които също се появяват във видеото.

Тази вечер двойката е била част от компанията, празнуваща 50-ия рожден ден на сестрата на Дженифър Лопес – Линда, пише Page Six. Там са били и 13-годишните близнаци на Дженифър от брака ѝ с Марк Антони. Всъщност, Бен Афлек е много добре приет от близките на Лопес.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и какви са общите им планове

Общите планове на Джей Ло и Бен Афлек

Ще има ли изненади скоро

Миналата седмица източник на People съобщи, че  майка ѝ – Гуадалупе Родригес, е "развълнувана" от възродения романс на дъщеря си. "Гуадалупе обичаше Бен. Тя беше тъжна, когато се разминаха преди години“, казва той.