Факт: Дженифър Лопес е много заета жена. Освен че репетира повече по 10 часа на ден, за да се подготви за предстоящото си турне, тя тренира усилено във фитнес залата и се грижи за семейството си. 

Дженифър Лопес, дъщеря й Ем и общите им таланти

Колко талантлива е дъщерята на Джей Ло

Как ни изненада певицата

Очевидно има някакви супер сили, защото покрай напрегнатото си ежедневие, тя все пак намира време да помисли и за предстоящата сватба с Алекс Родригес. Двамата се сгодиха по-рано през годината, а подготовката за големия ден очевидно е започнала.

"Процесът върви добре, но и аз, и Алекс имаме доста натоварен график, и затова правим нещата лека-полека", сподели певицата пред Entertainment Tonight.

Джей Ло призна, че още от март е в процес на търсене на булчинска рокля, както и на перфектното място за церемонията и тържеството, макар да не ѝ остава много свободно време за това, най-вече заради предстоящото ѝ турне в САЩ и Канада, което започва на 7 юни и ще продължи до 27 юли.

Годеникът и децата ѝ ще я придружават по време на обиколката, като една от причините да са с нея е, за да бъдат заедно на рождения ѝ ден - 24 юли, когато Джей Ло навършва 50 години. 

Алекс Родригес, бившата му съпруга Синтия Скъртис и за какво водят съдебна битка

Битката на Джей Ло и Алекс Родригес

Срещу кого се изправиха в съда