Дженифър Лопес и Алекс Родригес са влюбени, сгодени и с нетърпение очакваме сватбата им. Докато вървят слуховете, че събитието ще бъде още това лято, двамата са заети да разрешат един въпрос, който помрачава щастието им.

И певицата, и бейзболистът имат предишни бракове, както и по две деца. Докато Лопес няма никакви проблеми с бившия си Мaрк Антъни, не същото може да се каже за предишната съпруга на Родригес. От доста време двамата водят съдебна битка, в чиято основа е издръжката, която бившият трябва да плаща на бившата.

Алекс и Синтия

Източник: GettyImages

Алекс и Синтия

Алекс и Синтия Скъртис са женени от 2002 до 2008 г., а дъщерите им вече са на 10 и на 13 години. След развода двамата не поддържат особени отношения, като изключим срещите заради децата.

Родригес е повече от щедър и се съгласява да изплаща голяма издръжка. Но откакто е с Лопес, той преосмисля това свое решение. Затова и се обръща към съда, за да помоли за намаляване на месечната сума, която превежда на бившата си жена - 115 хиляди долара.

Това определено е сериозна сума и явно Дженифър го е светнала, че ако иска да създаде ново семейство, трябва да помисли и за него. Не че тя има нужда от неговите пари, но е въпрос на приоритети.

Родригес иска месечната издръжка за дъщерите му да бъде редуцирана до 20 хиляди, а бившата му съпруга настоява на поне 50. Като основен аргумент за искането си той изтъква, че Скъртис има завидно финансово положение, а неговите приходи не са толкова големи, че да може безпроблемно да изплаща крупната сума, пише Next Impulse Sports.

Дженифър Лопес, дъщеря й Ем и общите им таланти

Колко талантлива е дъщерята на Джей Ло

Как ни изненада певицата

Бейзболистът има пълната подкрепа на своята годеница в тази съдебна борба и Лопес със сигурност ще направи всичко по силите си, за да излезе той като победител.