Преди около година Алекс Родригес реши официално да предложи брак на Дженифър Лопес, като за целта го направи по възможно най-романтичния начин. Както се очакваше, Джей Ло каза "да" и оттогава двамата са сгодени. Всички техни фенове обаче тръпнат в очакване кога ще бъде сватбата им, кой точно ще поканят и т.н.

Дженифър Лопес, Алекс Родригес и плановете им за сватбата

Как се готви за сватбата си Джей Ло

Очевидно лека-полека

Сега вече са ясни някои подробности за предстоящия голям ден на двамата влюбени. До момента, заради многото ангажименти, включително и участието на Дженифър Лопес на Супербоул 2020, на латино дивата ѝ беше малко трудно да намери свободно време и да се концентрира върху организацията на сватбата, но вече планува да се посвети изцяло на нея.

Според Entertainment Tonight Дженифър и Алекс смятат да се оженят през лятото и вече нямат търпение да го сторят.

"Те се обичат, неразделни са и правят всичко заедно - практически вече са женени, но се вълнуват от факта, че ще узаконят връзката си. Нещо повече, дори плануват да поканят бившите си", цитира свой източник изданието. 

Снимка 465613

Източник: GettyImages

Това не е никак изненадващо, защото добре знаем, че както Джей Ло поддържа прекрасни приятелски отношения с бившия си Марк Антъни, от когото има близнаци, така и Алекс Родригес се разбира отлично с бившата си съпруга Синтия Скъртис, с която също има две деца.

Entertainment Tonight пише, че макар очакванията на всички да са за пищна сватба, тя всъщност няма да бъде много голяма. Двойката иска това да е забавно тържество в обкръжението на техните семейства и най-близки приятели.  Споменава се още, че четирите им деца ще имат важна роля в церемонията.

Дженифър Лопес, Алекс Родригес, Златен глобус 2020 и емоционалното послание на бейзболиста

Какво спечели и какво загуби Джей Ло на Златен глобус 2020 г.

Когато Джей Ло спечели повече, отколкото загуби