В последните години Дженифър Лав Хюит остави на втори план успешната си актьорска кариера и се отдаде на личния си и семеен живот. Така днес актрисата, добила популярност през 90-те г. с филми като "Знам какво направи миналото лято", е преди всичко щастлива съпруга и майка.

7 звезди, които не успяха в нова кариера

7 звезди, които не успяха в нова кариера

Когато ставаш само за едно нещо

И ако понякога напомня за себе си в социалните мрежи, то е най-вече за да сподели със своите последователи важните неща, които се случват в личния ѝ свят.

Само преди ден Дженифър отбеляза 44-ия си рожден ден, публикувайки своя снимка в Instagram - при това без никакъв грим и изцяло залагайки на естествената си красота.

"Събудих се в 4 в сутринта на 21 февруари и осъзнах, че вече съм на 44! Чувствам се благодарна, благословена и щастлива, макар и понякога несигурна относно остаряването. Но съзнавам, че това е естественото развитие на нещата. А и все пак, аз съм майка на три невероятни деца, омъжена съм за най-красивия и страхотен мъж и вярвам, че предстоят само хубави неща през следващата една година", написа Дженифър към снимката.

Дженифър е майка на три деца - Отъм (9 г.), Атикъс (7 г.) и Ейдън (1 г.), които споделя със съпруга си Брайън Халисей, припомня Hollywood Life. И въпреки че често говори за семейството си в публикации и интервюта, актрисата е и доста дискретна и рядко споделя снимки на децата в социалните мрежи.

Така една от последните снимки на малкия Ейдън разкрива само гърба на детето, докато то се наслаждава на нов комплект за игра на открито. Тогава Дженифър сподели колко е щастлива да вижда детето си как се забавлява и как открива всеки ден света.