Познаваме известните личности на Холивуд основно в една от сферите на шоубизнеса, но истината е, че много от тях са опитвали и други начинания - някои успешни, други не чак толкова. Ето и няколко от тези с неуспешните проби.

Блейк Лайвли

Звездата от "Клюкарката" навлезе в онлайн търговията през 2014 г. Според думите й сайтът Preserve е бил създаден, за да даде възможност на нейните клиентки да имат уникален и прецизно създаден лайфстайл.

Снимка 315301

Източник: GettyImages

Всички продукти на сайта бяха избрани лично от актрисата, като фокусът беше върху любими нейни дизайнери и творци. През 2015 г. обаче актрисата обяви, че закрива сайта, защото така и успява да го направи успешен.

Бритни Спиърс

При много изпълнители някак естествено се получава да стават част от актьорския свят - включително Дженифър Хъдсън, Джъстин Тимбърлейк и Манди Мур, но Бритни Спиърс със сигурност не е една от тях. Филмът "Кръстопътища" от 2002 г. беше абсолютен провал.

Снимка 334561

Източник: GettyImages

Бритни така и не пробва късмета си в киното повече, но пък за сметка на това след излизането на филма, пусна още седем албума.

Майкъл Джордан

Майкъл Джордан е баскетболист номер едно  на всички времена - според ESPN, но неговият атлетизъм явно не е приложим във всеки спорт.

Снимка 349421

Източник: YouTube

През февруари 1994 г. Джордан подписа договор с бейзболния отбор Chicago White Sox, но така и не успя да блесне с особени качества там.

Ким Кардашиян

Ким Кардашиян Уест използва славата, за да стартира няколко успешни бизнеса, включително козметична линия и приложение за игри, но дори тя самата се съгласява, че никога не е трябвало да се опитва да пробива в музикалния бранш.

Снимка 373460

Източник: GettyImages

Тя беше решила да се изявява като певица през 2010 г., но това се оказа и най-голямата ѝ грешка.

Дженифър Лав Хюит

Нейната първа страст всъщност е музиката. Когато е на десет, Дженифър е забелязана от хора, търсещи млади таланти. След като спечелва състезание за млади таланти в Тексас, заедно с майка си се премества в Лос Анджелис, за да преследва музикална и филмова кариера.

Снимка 336289

Източник: GettyImages

След като пробива като актриса, Дженифър Лав Хюит прави опит и в музикалния бранш. Макар и да издава четири студийни албума, никой от тях не се оказва достатъчно интригуващ, за да я направи звезда.

Стивън Спилбърг

С филмите си, които според Box Office Mojo печелят 4.5 млрд. долара, Стивън Спилбърг е най-високоплатеният филмов режисьор на всички времена.

Снимка 347251

Източник: GettyImages

Но и режисьорското око на Спилбърг не можа да спаси ресторантите му от "потъване".

Синтия Никсън

Всички я познаваме и обичаме като Миранда от "Сексът и градът", където се справяше блестящо с ролята на успешен адвокат.

Снимка 346218

Източник: GettyImages

Синтия Никсън опита да пробие в политиката, като се кандидатира за губернатор на Ню Йорк, но така и не спечели.