В края на миналата седмица Дженифър Гейтс и половинката й Найел Насар станаха законни съпруг и съпруга. Двете церемонии в два последователни дни се проведоха в имението за милиони на фамилията Гейтс.

Дженифър Гейтс, Найел Насар и сватбата за милиони на дъщерята на Бил Гейтс

Сватбата за милиони на дъщерята на Бил Гейтс

Не една, а две церемонии

Очаквано то бе обградено от папараци, които успяха да заснемат щастливите младоженци, както и многобройните гости. Минаха се обаче няколко дни, преди Дженифър, както и нейните родители, да споделят официални кадри, както и емоциите си, в социалните мрежи.

Почти едновременно и младоженците, и родителите на булката публикуваха в Instagram профилите си по една снимка от сватбата. "Моята вселена", написа кратко и ясно дъщерята на основателя на Microsoft по снимка, на която със съпруга си минават пътя от олтара на фона на ръкоплясканията на гостите.

Насар също качи кадър от вълнуващото събитието и шеговито написа - "Направихме нещо този уикенд". Той благодари и на всички, които са направили този ден най-щастливия в живота му.

Бил Гейтс избра да сподели друга снимка, под която написа своите поздравления за младоженците. "Джен и Найел, невъзможно е да опиша с думи колко щастлив ме направи това да ви видя изпълнени с радост във вашия сватбен ден. Толкова съм горд с двама ви и с всичко, което постигнахте дотук в живота си, и с всичко, което ще постигнете в бъдеще в съвместния си живот", написа милиардерът.

Мелинда Гейтс също сподели вълнението, което още я държи от церемонията миналата седмица, както и щастието си, че дъщеря й и зет й са успели да организират своя празник на любовта в настоящите условия "по безопасен начин".