Преди време Дженифър Анистън сподели невиждани снимки от "Приятели: Отново заедно". От тях останахме с впечатлението, че събирането на шестимата актьори от прочутия сериал след 17 години е било свързано само положителни емоции.

Дженифър Анистън, "Приятели: Отново заедно" и снимките зад кадър, които певицата сподели

Зад кулисите на "Приятели: Отново заедно"

Невиждани досега снимки

Тези дни обаче 52-годишната Анистън сподели и друго. В подкаста Literally! With Rob Lowe тя казва, че заснемането на филма се е оказало много по-трудно, отколкото са очаквали тя и колегите й. Защото са осъзнали колко много са се променили през последните години.

Дженифър Анистън признава и друго. Било е сюрреалистично да се върне на старата снимачна площадка, на която всичко е било "абсолютно същото, чак до малките фигурки по рафтовете".

Актрисата определя събирането им отново зад камерата като "брутално". Със сигурност не са липсвали весели моменти, но Дженифър Анистън не е спряла да плаче през цялото време. И не е била единствената.

Разказва, че е имало период, в който всички са се разчувствували, включително и Мат Лебланк. "Господин Непроницаем, нашият голям брат, който би убил всекиго, ако те гледа погрешно. Дори той се просълзи", споделя още Дженифър Анистън.