Завръщането на "Приятели" отново на екран (макар и не точно във формата, на който феновете се надяваха), даде много теми за коментари около актьорите в сериала. Да, някои са се променили, други сякаш са си същите като преди 25 години, но важното е, че когато са заедно, отново усещаме тази специална химия помежду им.

"Приятели: Отново заедно", Лейди Гага, Джъстин Биийбър, BTS и кои сцени бяха цензурирани в Китай

Кои сцени от "Приятели: Отново заедно" бяха цензурирани в Китай

И какви са "причините"

Със сигурност "Приятели: Отново заедно" е било вълнуващо преживяване не само за нас, зрителите, но и за главните действащи лица, които успяха да си създадат много нови приятни спомени заедно.

Дженифър Aнистън сподели в профила си в Instagram и няколко невиждани досега снимки зад кулисите на специалния епизод, които ни въвеждат в атмосферата на снимачната площадка.

Първият кадър е селфи на шестимата приятели, придружени с благодарности за цялата любов на феновете.

На втората снимка виждаме как Рос (Дейвид Шуимър) реагира на появата на Джъстин и Хейли Бийбър на емблематичното им диванче. Или както Анистън го описа - "когато два тотално различни свята се сблъскат".

Джен сподели и още едно специално за нея селфи - с режисьора Джеймс Бъроуз, който е създател на първия сезон на сериала, променил живота на всички тях.

"Приятели: Отново заедно", Бен Уинстън, Пол Ръд и защо някои актьори не взеха участие в специалния епизод

Защо някои актьори отсъстваха от специалния епизод на "Приятели"

Режисьорът Бен Уинстън дава повече информация

Е, очевидно снимачният процес на "Приятели: Отново заедно" е бил изпълнен с много приятни емоции, които е трудно да бъдат пресъздадени само в епизода, който видяхме. Но пък затова са социалните мрежи - да ни дават и един по-различен поглед.