Тази година церемонията по раздаването на наградите Еми бе по-различна от всичко досега. За пръв път от 1949 г. победителите получиха статуетките задочно, нямаше червен килим и бляскава церемония, а много от звездите се включиха директно от дивана в хола.

Ситуацията го изисква и няма какво да направим по въпроса. Но водещият Джими Кимъл и асистентката му в обявяването на няколко категории Дженифър Анистън определено успяха да сe погрижат за доброто настроение на всички.

Актрисата блесна в студиото с елегантна черна рокля с дълбоко деколте, допълнена от красиво колие.

А малко преди церемонията сподели с последователите си в Instagram, че подготовката й включва и маска за лице. Но от тези, хидратиращите и озаряващите, а не предпазна, каквато със сигурност й се е наложило да сложи след това.

Анистън бе сред номинираните за най-добра актриса за ролята си в The Morning Show. Тя успя да се прибере навреме у дома, за да разбере коя е победителката в категорията.

И въпреки че статуетката отиде при младата й колежка Зендая, Джен не изглеждаше никак разочарована. Дори напротив - усмивката не слезе от лицето й , защото имаше силната подкрепа и присъствие на своите две приятелки и колежки Кортни Кокс и Лиса Кудроу, предава People.

Трите не спряха да се шегуват, че живеят заедно с изненадания Кимъл и бяха категорични, че са съквартирантки още от 1994 г. - годината, в която започва да се излъчва "Приятели".

Дженифър Анистън, Рейчъл Грийн и какво смята актрисата за ролята си в "Приятели"

Мрази ли Дженифър Анистън Рейчъл Грийн

Нейната гледка точка

Към трите приятелки се присъедини и гост-звездата в сериала Джейсън Бейтман, който също се оказа, че уж живеел с тях. И всички се спретнаха няколкоминутно забавление, което ни накара да чакаме с още по-голямо нетърпение продължението на "Приятели" или просто да си пуснем отново старите сезони и да се посмеем.