Дженифър Анистън стана известна на целия свят преди 26 години, когато започна излъчването на сериала "Приятели". Ролята на Рейчъл Грийн определено за нея бе шестица от тотото, но днес актрисата има не толкова положително мнение за нея, въпреки че й дължи всичко.

В свое интервю за The Hollywood Reporter's Анистън призна, че вече повече от две десетилетия не може да се откъсне от емблематичния образ от сериала.

Откакто той отново се излъчва в стрийминг платформите, а всички чакаме продължението, което HBO готви, за мнозина не спира да бъде просто "Рейчъл от "Приятели". И това откровено я дразни.

Въпреки че постоянно се опитва да докаже, че е нещо повече от "приятелката" Грийн, тя все повече губи надежда, че индустрията, а и публиката, ще могат да я възприемат по друг начин.

Първият път, в който й се налага да избяга от вечния си образ, е по време на снимките на филма "Доброто момиче", който излиза през 2002 г. И не крие, че тогава е била в истинска паника какво да прави и всички около нея са били наясно с това.

Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу и какво събра приятелките

Посланието на трите приятелки

Какво имат да ни кажат

За нейно съжаление, и до днес Анистън няма роля, която да ни накара да спрем да я наричаме Рейчъл...