Миналата събота, 9 февруари, Дженифър Анистън отпразнува с няколко дни по-рано своя 50-годишен юбилей с пищно парти, най-голямата изненада на което се оказа появата на Брад Пит.

Дали редом до него в списъка с гости е бил и Джъстин Теру, не можем да бъдем сигурни. Но е сигурно, че бившият съпруг на Анистън намери нестандартен начин да й честити рождения ден.

В последните часове на 11 февруари, когато Джен навърши 50, Теру публикува в своя профил в Instagram нейна черно-бяла снимка, на която тя позира с рога от бик върху главата си.

"Честит рожден ден на тази свирепа Жена. Свирепо обичаща, свирепо мила и свирепо забавна. Обичам те, В", написа Теру. Веднага ни правят впечатление две неща - определението, което използва за бившата си съпруга, както и инициала В, който вероятно е съкратено от някаква тяхно умалително обръщение.

Дженифър Анистън, звездният й рожден ден и появата на Брад Пит

Как Брад Пит изненада Дженифър Анистън

Една незабравима вечер

Както неведнъж Анистън е казвала, тя смята и двата си брака за успешни, въпреки че завършиха с развод. За нея това е просто взаимно решение, за да могат съпрузите да продължат да бъдат щастливи, макар и не заедно. А и с Пит, и с Теру актрисата има приятелски отношения, които определя като "страхотни", пише Daily Mail.