Дженифър Анистън знае как да се пошегува със себе си, и то така, че да накара всички да се смеят заедно с нея.

Елън Дедженеръс, The Ellen Show и какво да очакваме от последния сезон на шоуто

Краят на ерата Елън Дедженеръс

Как се сбогува с публиката си водещата на хитовото шоу

Актрисата беше гост в последния епизод от шоуто на Елън Дедженъръс, който се излъчи миналата седмица.

В него водещата Елън задава на Дженифър въпроса как е преодоляла края на сериала "Приятели". Все пак е играла главна роля в продължение на цели 10 години и най-вероятно й е било трудно на финала да се раздели с екипа.

"Разведох се и тръгнах за терапия. А след това участвах във филм, озаглавен "Раздялата". Просто трябваше да продължа някак", отговаря шеговито Дженифър и разсмива всички от публиката.

Разводът, който има предвид тя и за който вероятно всички се досещат, е този с Брад Пит. Вече бившите съпрузи се запознават през 1998 г., докато Дженифър все още се снима в "Приятели".

Двамата актьори бързо се превръщат в една от любимите звездни двойки, женят се през 2000 г., но неочаквано обявяват раздялата си след едва четири години брак.

Това се случва само по-малко от година след като приключва сериалът "Приятели", който за Дженифър е цяла една глава от живота. А скоро след раздялата й с Пит става ясно, че той официално вече се среща с Анджелина Джоли.

Анистън и преди е споделяла колко трудно й е било да преживее проваления си брак, но показва, че има борбен дух, а и че чувството за хумор винаги помага.

Дженифър Анистън, безсънието и как се е преборила с проблемите си със съня

Трудната битка на Дженифър Анистън

Здравословният проблем, който е преборила

Актрисата не се страхува да се самоиронизира, дори и пред публика, а още повече че успява да накара всички да се засмеят заедно с нея най-искрено.