Джиджи Хадид, която стана майка за първи път преди девет месеца, е напълно отдадена на новата си роля. Въпреки че поема и професионални ангажименти, за нея няма съмнение кое ѝ е приоритет в момента.

Джиджи Хадид, майчинството, животът извън модата и какво сподели моделът пред Vogue

Джиджи Хадид с разказ за раждането вкъщи

Най-важната роля в живота й

Двамата с таткото на малката Кай нямат колебания и по въпроса дали да показват публично дъщеричката си. Те споделят мнението, че няма да го правят, докато тя не порасне и сама не реши, че иска това.

От време навреме все пак Джиджи публикува снимки с Кай и може би защото се случва изключително рядко, те веднага стават обсъждани.

Като тези, на които двете са със сходни бански в зелено край басейна в двора и се радват на хубавото време. "Вдишай лятото" написа супермоделът към трите снимки, запечатали моменти на щастие и близост между майка и дъщеря.

За Деня на майката миналият месец пък супермоделът отново публикува снимка на Кай, придружена с емоционално послание. Тя я нарече най-добър приятел, цел, муза, най-голяма гордост и радост. 

Джиджи Хадид, баща й Мохамед и признанието му за финансовото състояние на модела

Признанието на Мохамед Хадид за Джиджи

И коментарите, които предизвика

"Чувствам се такава късметлийка и да бъда твоята майка, моя Кай! Стара душа, пълна със слънце, ти осветяваш дните на всички! Благодаря ти. Благодаря ти. Благодаря ти."