Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл за законни съпруг и съпруга от 2012 г. През 2015 г. се роди синът им Сайлъс, а според информация на Daily Mail двамата отново са станали родители съвсем наскоро.

Джъстин Тимбърлейк, Джесика Бийл, Алиша Уейнрайт и принуден ли е изпълнителят да се извини

Принуден ли беше Джъстин Тимбърлейк да се извини

Май Джесика Бийл дърпа конците

По всичко личи, че двойката е успяла да запази в тайна бременността на Джесика цели девет месеца, а според изданието 38-годишната актриса е родила момче през изминалата седмица.

Майката на Джесика - 65-годишната Кимбърли Конро Бийл, е прекарала по-голямата част от изминалата седмица в къщата на дъщеря си, пишат от Vanity Fair, като допълват, че причината за посещението на Кимбърли вероятно е фактът, че актрисата е имала нужда от помощ в първите дни на бебето вкъщи.

Снимка 455989

Източник: GettyImages

От началото на извънредното положение в САЩ покрай пандемията от коронавирус, Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл са се изолирали в дома си в Монтана, като двама не са снимани от папараци на публично място от март.

Въпреки информацията в медиите, нито един от двамата все още не е потвърдил официално в социалните мрежи, че са станали родители. Затова докато не го видим черно на бяло от Джесика и Джъстин, имаме право поне малко да се съмняваме.

Джесика Бийл, Джъстин Тимбърлейк и кои са кучешките им двойници

Кои са кучешките двойници на Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк

Сега остава и да си ги вземат за домашни любимци