Всички знаем за скандала за изневярата, в който Джъстин Тимбърлейк беше замесен, след като папараци го щракнаха в "опасна близост" до актрисата Алиша Уейнрайт.

Сега за пръв път изпълнителят коментира публикациите в жълтата преса, които показаха как се държи за ръка с актрисата Алиша Уейнрайт. Направи го чрез публикация в профила си в Instagram.

В него Джъстин Тимбърлейк се извини на съпругата си - актрисата Джесика Бийл, за причиненото неудобство от въпросните снимки. 

Изпълнителят написа, че се опитва да стои встрани от клюките, доколкото му е възможно. Но в този случай чувства, че за семейството му е важно да обърне внимание на тези, които нараняват хората, които обича.

Той обяснява, че е проявил "силна липса на преценка, защото е бил доста пиян", но иска да изясни, че между него и Алиша Уейнрайт ( във филма Palmer) не се е случило нищо.

"Това не е пример, който искам да дам на сина си. Извинявам се на невероятната ми съпруга и на семейството ми за това, че ги поставих в такава неудобна ситуация. В момента съм фокусиран да бъда най-добрият съпруг и баща", пише още Джъстин, като завършва с това колко много сe гордее, че е част от филма Palmer.

Джъстин Тимбърлейк, Алиша Уейнрайт и изневерява ли изпълнителят

Хванаха ли в изневяра Джъстин Тимбърлейк

Слухове, снимки и обяснения