Наскоро Хейли Бийбър бе откровена, че със съпруга й Джъстин са имали наистина трудни моменти в отношенията си. Тя неведнъж се е чудила дали ще успее да му помогне да се справи със своите зависимости и дали ще успее да издържи на всичко това.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и най-трудният период от връзката им

Най-трудните моменти на Джъстин и Хейли

Заедно и в добро, и в зло

Тогава моделът призна, че нейното семейство са били тези, които са й вдъхвали увереност, че ще го издърпа от ръба на пропастта. А сега, в ново интервю, тя дава още подробности за този период.

В новия епизод на подкаста VS Voices госпожа Бийбър казва, че израстването покрай баща й Стивън Болдуин, който също е имал проблем със зависимостите, й е помогнало да подкрепи съпруга си в неговата трудна битка.

Хейли пояснява, че не само баща й е бил този, който е имал проблем с алкохола или забранените субстанции, а и други хора в семейството й. Но конкретно Стивън Болдуин винаги е бил много откровен за трудностите на алкохолизма, борбата с него и защо му е наистина важно за бъде трезвен.

Така пък моделът е натрупала опит, макар и косвен, и е имала козове, които да използва при Джъстин. Миналата година изпълнителят призна в документалната поредица Justin Bieber: Seasons, че е бил пристрастен към какво ли не - алкохол, марихуана, психотропни гъби и различни лекарства.

Самата Хейли никога не е страдала от подобни зависимости и причината за това отново е нейният баща, който винаги е бил нащрек. Освен това той е имал проблеми с кокаина и тя е виждала какво му причинява той. Затова и не си е и помисляла да пробва, за да не стигне до неговото положение, цитират я от E!Online.

Красавицата е и тази, която първа повдига въпроса със зависимостите на Джъстин и е държала той да бъде напълно откровен с нея. А това много му е помогнало да осъзнае, че наистина нещо не е наред. Самата тя на моменти е изпускала нервите си и се е съмнявала, че ще успеят в тази борба, но и съпругът й сам е проявил воля за промяна.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър, документалният филм „Justin Bieber: Our World“ и готови ли са вече и двамата да имат деца

Ще се увеличи ли скоро семейство Бийбър

В новия филм за поп идола отново става дума за деца

Все пак обаче е стигнал до онези моменти, в които си е мислел, че ще умре. И точно те са го стреснали, за да предприеме правилните действия. Но едно е сигурно - без Хейли нямаше да може да извърви този труден път.