Неотдавна показахме най-скъпия Rolls-Royce до момента, собственост на японския милиардер Юсаку Маезава. Но вече не сме сигурни дали един друг не го бие и с далеч по-футуристичната си визия, и с цената.

Rolls-Royce, Hermès, Phantom Oribe и какъв модел си поръча японският милиардер Юсаку Маезава

Как изглежда най-луксозният Rolls-Royce до момента

И на кого е собственост

Преди три години Джъстин Бийбър се обажда на основателя и главен изпълнителен директор на компанията West Coast Customs, Райън Фридлингхаус, и му изпраща видео с футуристичен прототип на Rolls-Royce.

Изпълнителят на хита "Peaches" неслучайно се обръща именно към господин Фридлингхаус. Фирмата му е специализирана в производството на автомобили по поръчка и Джъстин му изпраща визуализация на колата, за която мечтае. От компанията приемат поръчката му и три години по-късно той получава автомобила си.

От Robb Report споделят видеото, от което става ясно, че Джъстин Бийбър е получил точно това, което иска. Когато се изправя срещу така желания от него автомобил, той пада на колене и възкликва: "Не мога да повярвам!" Но според нас покрива лицето си с длани, защото и се просълзява.

Напълно разбираме реакцията му. Персонализираният му Rolls-Royce всъщност е вдъхновен от концепцията Vision Next 100 на луксозната марка за автомобили, наречена за кратко 103EX.

Но понеже 103EX не може да се управлява по пътищата, Фридлингхаус и екипът му са използвали модела Wraith като основа, върху която са добавили няколко футуристични елемента. Като скритите джанти и светлинните решетки по долния ръб на каросерията, които изглеждат поразително на тъмно.