Не сме виждали Джъстин Бийбър на сцената от цели две години. Изпълнителят си даде известно време почивка, за да обърне внимание на влошеното си емоционално състояние, а и на съпругата си Хейли.

В неделя, 21 април, Бийбър изненадващо се появи по време на закриващото изпълнение на Ариана Гранде на сцената на музикалния фестивал Coachella. Името му не фигурираше в програмата, а присъствието му зарадва феновете, които се бяха притеснили, че скоро не могат да очакват нови хитове от него.

Снимка 419787

Източник: Twitter / Tamire

Джъстин и Ариана демонстрираха близки приятелки отношения с няколко прегръдки. Показаха ни и че доста ги бива като дует. Изпълнителят не можа да скрие емоциите си от завръщането на сцената, която видимо доста му е липсвала, както и контактът с феновете.

Той сподели, че се е почувствал добре след решението си да излезе на сцената на фестивала. А феновете му се почувстваха двойно по-добре от голямата новина, която той разкри някак помежду другото - че скоро ще ни зарадва с цял нов албум, пише People.

Снимка 419786

Източник: Twitter / Tamire

Появата на Бийбър на Coachella засили подкрепата към него и положителните коментари в социалните мрежи не закъсняха. А Гранде сподели кратко видео от съвместната им изява и поясни, че понякога това е допаминът, от който се нуждаят, визирайки сцената и публиката.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и как изпълнителят се обясни в любов на съпругата си

Как Джъстин се обясни в любов на Хейли

Голям романтик се оказа

Джъстин и Хейли пък постоянно си разменят обяснения в любов и вдъхновяващи послания в Instagram. С тях не само показват на всички колко са влюбени, но и засвидетелстват подкрепата си един към друг. Явно в случая на Джъстин именно тя е била решаваща за близкото бъдеще, в което отново го виждаме на сцената.