Джъстин Бийбър може да си взе пауза от музикалната сцена, но това въобще не значи, че е спрял да твори. Все пак, той има най-голямата муза в живота си - неговата съпруга Хейли. Именно тя се превърна във вдъхновение за един по-нестандартен за изпълнителя начин да изрази любовта си.

Джъстин все още не е посветил песен на Хейли, но пък й написа стихотворение и го сподели с милионите си последователи в Instagram. Любовните рими се появиха под черно-бяла снимка на госпожа Бийбър, на която тя позира по сутиен на фона на Айфеловата кула.

"Слънчевата светлина потъва в бездната, точно както аз потъвам в твоите устни. Вълните се блъскат в брега, а моята любов към теб расте все повече и повече. Звукът на щурците е истинска медитация, а аз мисля за теб - най-върховното творение на Бога.

И когато попадна в това блажено състояние, размишлявам над това, че ти си моята единствена сродна душа. Става все по-тъмно, студеният бриз ме прегръща. Мирисът на прясна лайка от градината. Моят живот е филм, в който и двамата сме звезди.

Говорейки за звездите, започвам да виждам няколко. Те светят високо в небето, напомняйки ми за свободата. И за това колко е голям светът около нас. Толкова сме благодарни на Бог, че се загубихме, но той ни намери. Затова пиша тези редове, мислейки за него."

Тези свои лирични слова Бийбър допълни с пояснение, че нещата около него и Хейли стават все по-добри, а той се влюбва все повече и повече с всеки изминал ден. Тя върви с него ръка за ръка, докато той се опитва да вкара емоциите, разума, тялото и душата си в ритъм. Тя му дава сила подкрепа, кураж и радост. 

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и новият им дом

В новия дом на семейство Бийбър

Там, където Джъстин се чувства много по-добре

Джъстин завършва с напомнянето, че най-доброто тепърва предстои и с пожеланието за страхотен снимачен ден, отправено към неговата съпруга. След подобно обяснение в любов, Хейли със сигурност ще я държи дълго. А дамите, които искат да са на нейното място, се увеличиха многократно.