След седмиците, прекарани в уюта на семейния им дом, Джъстин и Хейли Бийбър тръгнаха на дълго и приключенско пътуване из Щатите. За целта звездното семейство си нае луксозен автобус, оборудван с всичко необходимо за живота им на колела.

Инфрачервена сауна, подово отопление, барбекю, камина, големи телевизори и удобни мебели - това са само част от екстрите, с които да се подсигурили.

Разбира се, за подобно удоволствие и за возилото на цена милион долара са платили сериозен наем. Но той определено си заслужава заради емоциите, които влюбените си подаряват, и спомените, които създават.

Вместо да отсядат в луксозни хотели, те си носят луксозната къща с тях. А първата им спирка е къмпинг в Юта, където се настаниха и не загубиха и минута, в която могат да изучават чудесата на местната природа.

Хейли Бийбър, доктор Даниел Барет и има ли пластични операции съпругата на Джъстин Бийбър

Защо Хейли Бийбър съди пластичен хирург

И има ли операции

За тяхно съжаление, дори и там не успяха да се скрият от папараците, които ги следват по петите. Неотлъчно до тях са и няколко охранители. Това обаче не им попречи да се порадват като малки деца, да се катерят по скалите и да плуват в езерата, предава Daily Mail.