Звездата от ситкома "На по-добро място" - Джамила Джамил, е прочута не само с разностранния си талант на актриса, водеща, писател и модел, но и със свободолюбивия си и войнствен характер. Именно той бе повод тя да се разгневи в социалните мрежи.

Преди дни Дженифър Лопес стана на 52 и сподели цяла фотосесия от рождения си ден, който отпразнува с любимия си Бен Афлек на Френската Ривиера.

Въпросните фотографии бяха посрещнати с куп положителни отзиви в социалните мрежи, но не липсваха и доста излишни коментари относно личния живот на звездната двойка.

Сред поредицата снимки от празника веднага се открои и една, на която Дженифър Лопес и Бен Афлек се целуват. Тя обаче подтикна мнозина да направят сравнение между настоящата половинка на актьора Лопес и бившата му съпруга Дженифър Гарнър, с която се разведе през 2018 г.

И точно този тип постове предизвикаха гнева на 35-годишната Джамила Джамил, която веднага реагира с дълго и остро изявление в своя Instagram.

Британската актриса казва, че не сме в 90-те и призова последователите си "активно да отхвърлят" този тип коментари. Всякаква друга реакция би означавала подкрепа на патриархата и бойкот на възможността жените да живеят свободно.

Защото самата тя неведнъж е била приемана като заплаха или конкурент от други жени, но никога не го е искала. Нито пък е гледала на друга представителка на нежния пол по такъв начин, съобщават от Newsweek.

Дженифър Лопес, рожденият й ден и първата снимка с Бен Афлек, която публикува

Лудият рожден ден на Джей Ло с Бен Афлек

Как певицата направи връзката им официална

Отделно споделя, че е попадала на мъже, които "активно" са се опитвали да я въвлекат в конфликт с други дами. Накратко - според нея просто всички трябва да оставят двете Дженифър да си живеят живота и да не се бъркат там, където не им е работата.