Дуейн Джонсън продължава да си стои вкъщи и да отговаря на въпроси на фенове. Първото не ни радва много, защото така не може да си снима филмите, но пък то води до второто, което ни прави щастливи.

Дуейн Джонсън, славата и кога се е мислел за по-известен от Исус

Кога Дуейн Джонсън се е мислел за по-известен от Исус

Славата е доста измамно нещо

Така разбираме много повече за Скалата и личния му живот. В поредното видео, вдъхновено от въпросите на фенове, Джонсън споделя интересни неща за тренировъчния си режим.

Винаги сме се чудели колко ли често тренира и, ето, вече знаем. Шест пъти в седмицата, като в неделя почива (евентуално).

Няма как да не ни направи впечатление, че тренировките на Дуейн Джонсън са доста натоварени и в тях винаги присъстват упражнения за корем. В пет от шестте тренировъчни дни прави и кардио.

Скалата казва и колко килограма тежи в момента - 127. И понеже сме от големите му фенове и следим изкъсо всичко, знаем, че преди около половин година спираше кантара на 122 килограма.

Подозираме, че тези пет килограма, които е качил, не са заради изолацията, а заради подготовката му за Black Adam.

Дуейн Джонсън, фитнесът му и колко тежи Скалата

Колко тежи Скалата

Не скала, а истинска планина от мускули

За съжаление Дуейн Джонсън отказва да ни направи свидетели на това как протича една негова тренировка. Оправданието му е, че не иска да ни дразни понеже знае, че не всички имат фитнес у дома.