Преди около две години стана ясно, че най-голямата дъщеря на Дуейн Джонсън - Симоне, е решила да поеме по стъпките на баща си и се е захванала с кеч.

Елза Хоск, Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм - 10 известни личности, които са били надарени атлети

Звездите, които ги бива и в спорта

Всестранно развити личности

Дебютът ѝ в WWE предстои, защото през цялото това време тя е тренирала и се е усъвършенствала. Все пак, има оставени от баща си доста големи обувки за запълване. 

Симоне Джонсън вече дори е избрала сценичния си псевдоним, с който ще излиза на ринга пред многохилядна публика. Ейва Рейн ще бъде името, с което дъщерята на Скалата ще сломява противниците си.

Но според People не всички са доволни от избора ѝ. В социалните мрежи има коментари на хора, които не разбират защо е игнорирала името на баща си. И тя реши да им отговори.

В профила си в Twitter Симоне пише, че вече ѝ е омръзнало да говори по тази тема, но наистина не разбира защо е толкова важно за хората, че някой иска да се разграничи от семейството си.

Дуейн Джонсън, дъщеря му Жасмин, конната езда и отпразнуването на рождения му ден

Защо за Дуейн Джонсън всеки мъж има нужда от дъщеря

Скалата знае най-добре след като има цели три...

Защото различното име не е проява на неуважение към постигнатото от семейството ѝ. В друг туит Симоне пише, че би могла да изгради кариера около името на баща си, но и тогава ще има недоволни.