От профилите на Дуейн Джонсън в социалните мрежи знаем, че актьорът може и да е много зает, но винаги намира време за семейството си, защото то за него е най-важно.

Дуейн Джонсън на 50

Дуейн Джонсън в 32 факта

Защото днес Скалата става на 50

Преди няколко дни Скалата навърши 50, но време за почивка няма, защото работи по финалните щрихове на "Черния Адам". Въпреки това, актьорът е намерил време да присъства на състезанието по конна езда на дъщеря си Жасмин.

Оказва се, че шестгодишната му дъщеря е спечелила въпросното състезание, с което го е накарала да се чувства горд баща. В Instagram, където Джонсън сподели няколко снимки от събитието, написа, че се радва, че е наследила състезателния му дух.

Скалата обаче изтъква, че дъщеря му не е обсебена от това да побеждава. Това, което Дуейн Джонсън най-много харесва, е, че Жасмин е запалена по ездата и животните като цяло. Като баща се радва много, че тя е успяла да намери своята страст.

Дуейн Джонсън, тренировките и времето, което отделя само за себе си

Двата часа на ден, които Дуейн Джонсън отделя само за себе си

Съветите на Скалата за успех

В един от следващите му постове виждаме как Жасмин и Тиана Джиа са го изненадали за рождения ден. С торта, разбира се, но не каква да е, а гигантска "купчина" от домашни курабии и браунита.

Тази умилителна гледка завършва с прозрението на Дуейн Джонсън, че всеки мъж мечтае да има син, но всъщност има нужда от дъщеря.