Не е тайна, че Дуейн Джонсън е един от най-заетите актьори в Холивуд през последните няколко години. Скалата снима филм след филм и просто не знаем как не се изморява.

Дуейн Джонсън, Гал Гадот, Райън Рейнолдс, Red Notice, Netflix и какво се случва с предстоящия филм

Netflix подготвя най-мащабната си продукция

Дуейн Джонсън, Гал Гадот и Райън Рейнолдс ще участват в Red Notice

За да подплатим думите за натоварения график с нещо конкретно, ще кажем, че в момента той снима петия сезон на "Играчи" (който трябва да видим този август). Но когато завърши снимките, го чакат още доста филми. Сред тях са Red Notice, The King, Black Adam и други.

Дуейн Джонсън обаче намира време хем да работи неуморно, хем да обръща внимание на семейството си. В редки случаи и на себе си.

От профила му в Instgram разбрахме, че Джонсън разполага със собствена ферма, която посещава, когато има възможност, за да презареди батериите.

Някои от любимите му занимания, докато е там, са да пие текила и да лови риба. Скалата пише, че отглежда рибите от години и в езерото му могат да бъдат открити истински "зверове" лаврак, шаран и костур. Шегува се също, че след петата текила вижда и розови делфини.

От последната снимка пък виждаме, че актьорът е отгледал наистина големи екземпляри. Конкретният, който се е хванал на въдицата на Дуейн Джонсън, няма да бъде изяден, а ще бъде върнат обратно във водата. Е, или поне Скалата така иска да си мислим.

Дуейн Джонсън, дъщеря му Жасмин и как разгневи феновете си в Instagram

Как една снимка разгневи феновете на Дуейн Джонсън

Хората не смятат, че Скалата трябва да публикува голи снимки на дъщеря си