Дуейн Джонсън определено живее най-добрия си живот. От успешна кариера в кеча Скалата успя да изгради и такава като актьор.

"Джуманджи: Следващо ниво", Дуейн Джонсън, Кевин Харт и първи трейлър на филма

"Джуманджи" отива на следващото ниво

Първи трейлър на "Джуманджи: Следващо ниво"

Стана и любимец на милиони хора по света, които биха дали бъбрек, за да се видят с него. Добре де, това с бъбрека може и да е малко пресилено, но фенската маса на Джонсън е наистина голяма.

Към нея спада и комедийната актриса Рейчъл Джаксън. В едно от представленията си тя сподели много интересна история. Джаксън твърди, че преди повече от година е имала възможността да се срещне лично с Дуейн Джонсън.

Имало е ръкостискане, след което Скалата е казал: "Значи ти си..." Тогава човек от екипа му, който се грижи всичко от графика му да се случва както трябва, ги е прекъснал и е отвел Скалата на някъде.

Като истински фен на Дуейн Джонсън, Рейчъл Джаксън е преброила, че от тази среща са изминали вече цели 14 месеца. И място не може да си намери от въпроса какво е искал да каже Скалата.

Дуейн Джонсън, дъщеря му Жасмин и как разгневи феновете си в Instagram

Как една снимка разгневи феновете на Дуейн Джонсън

Хората не смятат, че Скалата трябва да публикува голи снимки на дъщеря си

Джонсън обаче видя поста в социалните мрежи и побърза да отговори. С чувство за хумор, разбира се. Актьорът написа, че е искал да попита Рейчъл дали е комедиант, но по негов си начин, защото преди това е пийнал няколко текили.