Днес, 19 август, Дуейн Джонсън изненада своите милиони последователи в Instagram, публикувайки снимки от... сватба. И то не каква да е, а неговата собствена. 

От публикацията в профила на Скалата разбираме, че в неделя, 18 август, двамата с дългогодишната му любима Лаура Хашиян са си казали "Да" на тайна церемония на Хавайските острови.

Мястото на венчавката не е случайно избрано, защото то е едно от любимите на Скалата. Ученическите си години той прекарва в Хонолулу и се чувства тясно свързан с Хаваите. Затова сватба по местните обичаи е точно това, което можехме да очакваме от него.

Снимка 439184

Източник: Instagram / therock

Романтика на брега на океана, целувки и снимки по залез слънце, много усмивки и много любов - така бихме могли да определим събитието, за което знаем прекалено малко.

Джонсън и Хашиян са заедно от 12 години и имат две общи деца. Именно втората бременност на Лаура отложи планираната им за миналата пролет сватба. Но ето че и на това щастливо събитие му дойде времето.

Дуейн Джонсън. Джейсън Стейтъм и договорите на актьорите за "Бързи и яростни: Хобс и Шоу"

Тайната договорка на Джейсън Стейтъм и Дуейн Джонсън

Алфа мъжкари на големия екран

А новината за него на нас ни дойде като гръм от ясно небе. Сватбените снимки на Джонсън и Хашиян постигнаха своеобразен рекорд за профила на актьора, който има над 154 милиона последователи. Те събраха близо четири милиона и половина харесвания за няма и два часа.