Добре известно ни е, че има много любов между Дуейн Джонсън и Крис Хемсуърт

Как Дуейн Джонсън поздрави Крис Хемсуърт за рождения му ден

Как Дуейн Джонсън поздрави Крис Хемсуърт за рождения му ден

Тор не се размина със закачливата песничка на Скалата

Двамата разполагат с чувство за хумор, което не спират да изпитват. Сега Скалата се е захванал с Тор. По време на един от епизодите на новото риалити на Джонсън - The Titan Games, той се пошегува, че вече знае защо приятелят му Крис Хемсуърт с удоволствие облича костюма на Тор. 

Според Джонсън, когато държиш масивен чук, се чувстваш много силен. След това му хрумна чудесната идея, че могат да направят филм, в който да видим Тор и героят на Скалата от "Бързи и яростни" агент Хобс. 

В Twitter отиде дори по-далеч, пишейки, че ще се свърже с Кевин Файги, президентът на Marvel Studios, за да осъществят проекта. А, да не забравяме и забавния хаштаг - #ThorHitsTheFloor

Крис Хемсуърт, естествено, не му остана длъжен. Тор публикува много смешен колаж и под него написа, че ако Скалата говори за римейк на "Мръсни танци" е съгласен да го направят по всяко време. 

Отговорът на Джонсън не закъсня, като той остана обиден на Хемсуърт, че го е издокарал в розова рокличка, защото смята, че е можел да подходи малко по-деликатно, обличайки го в черно. 

Дуейн Джонсън, Янис Адетокумбо, Елън Дедженеръс и закачките, на които е подложен Скалата

На какви подигравки е подложен Дуейн Джонсън

Янис Адетокумбо и Елън Дедженеръс не му прощават

Знаем, че няма как да видим в един филм Тор и Хобс, но се надяваме да видим заедно Джонсън и Хемсуърт, защото ще бъде наистина забавно.