След като се ожени за втори път, Дуейн Джонсън е направо неузнаваем. Въобще не очаквахме да видим кой знае колко снимки от иначе тайната му сватба с Лорън Хашиян, но актьорът ни сервира от тях направо стабилно количество.

Дуейн Джонсън, Лорън Хашиян и още снимки от тайната им сватба

Още снимки от тайната сватба на Дуейн Джонсън

Какво са похпвали гостите на церемонията

Разбира се, не се оплакваме, защото по този начин имаме възможността да се потопим в духа на хавайската церемония, която двамата са спретнали.

На една от поредните снимки, споделени от Джонсън, виждаме в по-близък план и сватбените му одежди. Дуейн Джонсън е бил облечен с бяла риза и бели панталони от Ralph Lauren. 

По-интересното обаче е кой е бил кум на Скалата. В текста под снимката актьорът пише, че е щастливец, който има много приятели, както и такива, които може да нарече братя.

Дуейн Джонсън, Лорън Хашиян и меденият им месец

Меденият месец на Дуейн Джонсън

В компанията на Лорън Хашиян всичко е по-хубаво

За сватбата си с Лорън обаче е решил сам да влезе в ролята на кум, защото е почувствал, че има нуждата да го направи по този начин.  

От друга снимка става ясно, че сватбата се е състояла и в ранните часове на деня - преди 8 сутринта. Не сме сигурни дали това не е шега, но според Дуейн по този начин може да се наслаждава по-дълго на палачинките и всички останали вкусотии, които са били сервирани на сватбата.

Дуейн Джонсън, Лорън Хашиян и кои бяха гостите на тайната им сватба

Кои бяха гостите на тайната сватба на Дуейн Джонсън

Голямата малка хавайска сватба на Скалата