Сигурни сме, че не само феновете на Дуейн Джонсън знаят колко време и усилия отделя Скалата, за да тренира.

Ники Бела, Дуейн Джонсън, книгата The Rock: Through the Lens: His Life, His Movies, His World и как си навлече гнева на поддръжниците на Тръмп

Как Дуейн Джонсън навлече проблеми на Ники Бела

Политиката е страшно нещо

Най-малкото му личи. Домашният му фитнес пък ни изглежда по-добър от тези, за които плащаме, за да посещаваме. Но все пак не се става скала само с ядене - трябват и усилени тренировки.

През годините сме виждали клипчета на това как Джонсън тренира и колко енергия и концентрация влага във вдигането на тежести. На моменти дори сме се съмнявали в това дали е човек.

От един от последните му постове в Instagram разбираме, че си е човек, но от онези, които не се спират пред нищо. Дуейн Джонсън публикува клипче, на което ясно се вижда как от лявата му вежда тече кръв (клипчето може да бъде видяно тук).

Дуейн Джонсън и достигането на 200 милиона последователи в Instagram

С какво се похвали Дуейн Джонсън

Текилите са от Скалата

Пояснява, че тренировката леко е загрубяла, като веригите, които използва за допълнителна тежест (надхвърлящи 20 килограма), в случая са му изиграли лоша шега. Но дори не си попива кръвта, а я... облизва.

Дуейн Джонсън, Young Rock и кои са актьорите, които ще изиграят Скалата в сериала за живота му

Актьорите, които ще изиграят Скалата

Дуейн Джонсън ни е подготвил голямо забавление

Доста варварско ни се видя на пръв поглед, но после ни стана ясно защо го е напраивл. "Опитай собствената си кръв, продължи да тренираш и заший раната по-късно - това са правилата в къщата."