В самото начало на година Дуейн Джонсън ни зарадва с новината, че подготвя комедиен сериал, базиран на ранните му години, озаглавен Young Rock.

Дуейн Джонсън, The Young Rock, NBC и сериалът за детството на Скалата

Дуейн Джонсън показва най-лудите си години на всички

The Young Rock ще бъде задължителен за гледане

Покрай пандемията и цялата бъркотия в киното, която тя създаде, не очаквахме скоро да чуем нещо за сериала. Скалата обаче ни опроверга и в профила си в Instagram публикува няколко поста, от които разбираме, че вече са избрани актьорите за основните роли.

Както знаем, Young Rock ще проследи два етапа от живота на Джонсън - детството и тинейджърските му години. Ето защо трима различни актьори ще влязат в неговата роля.

10-годишният Дуейн Джонсън ще бъде изигран от Ейдриан Грул (Adrian Groulx). Според Скалата именно на Ейдриан се е паднала най-тежката роля, защото детството му е било доста лудо.

15-годишната Скала ще бъде Брадли Констант, а Ули Латукефу ще се нагърби със задачата да ни представи Дуейн Джонсън, когато е бил на 18-20-годишна възраст.

Стейси Лейлуя ще изиграе майката на Дуейн - Ата Джонсън.

Джоузеф Лий Андерсън ще бъде Роки Джонсън - бащата на Скалата.

Ана Туисила ще ни представи бабата на Дуейн Джонсън - Лия Маивия.

Очакванията са Young Rock да тръгне по NBC през 2021 г., а ние пак нямаме търпение, защото ни се струва доста интересно.