През месец май разбрахме, че Хирам Гарсия, който е брат на бившата съпруга на Дуейн Джонсън Дани Гарсия, ще издава книга със снимки на Скалата.

Дуейн Джонсън, Хирам Гарсия, The Rock: Through the Lens: His Life, His Movies, His World и книгата със снимки на Скалата

Дълбоко в личния свят на Дуейн Джонсън

Книгата The Rock: Through the Lens: His Life, His Movies, His World - най-хубавият подарък за Коледа

The Rock: Through the Lens: His Life, His Movies, His World се появи през септември и вече има хора, които са се сдобили с нея. Бившата кечистка Ники Бела е сред тях и побърза да се похвали в Instagram. 

Бела сподели две снимки, като на първата се вижда как държи книгата, а на втората показва любимата ѝ снимка.

Под поста пише, че се надява някой ден Хирам Гарсия да заснеме и нейните най-запомнящи се моменти. Естествено, приканва и последователите си да се сдобият с The Rock: Through the Lens: His Life, His Movies, His World.

Според Fox News обаче тази проява на подкрепа към Дуейн Джонсън и Гарсия е навлякла главоболия на Ники Бела. Просто защото симпантизантите на Доналд Тръмп явно вече не харесват Скалата. Защото първо, открито нападна президента на САЩ по време на протестите по-рано през годината, а после подкрепи неговия опонент Джо Байдън.

Дуейн Джонсън, Джо Байдън, Камала Харис и първата публична проява на политическа подкрепа на Скалата

Първият политичекси ход на Дуейн Джонсън

Кого Скалата открито подкрепи

Та, въпросните симпантизанти на Тръмп са заляли с коментари поста на Бела, подстрекавайки хората да не купуват книгата и нещата, които кечистката продава.