Когато човек е на върха на кариерата си, може да си позволи да поиска почти всичко, за да бъде нает. Горе-долу същото е положението и при Дуейн Джонсън.

Дуейн Джонсън, Young Rock и първи поглед към сериала за живота на Скалата

Първи поглед към детските години на Дуейн Джонсън

Гледането ще си заслужава

Фактът, че през последните години е неизменно сред най-високоплатените актьори в Холивуд говори достатъчно. И тук дори няма да включваме бизнес начинанията му, които също се оказват много успешни - текилата например.

Но Скалата иска да достигне съвсем нови висини и едва ли някой може да го вини за това. Според източника Даниел Ритчман, актьорът е поискал сериозно увеличение на възнаграждението си, за да участва в третия филм за "Джуманджи", пише We Got This Covered.

Ритчман твърди, че Дуейн Джонсън е поискал от Sony да му бъде платено колкото на Робърт Дауни Джуниър за "Отмъстителите: Краят". Това означава 75 милиона долара.

Но да не забравяме, че парите, които Дауни взе бяха на различни бонус, като представянето на филма в бокс офиса например. И от тази гледна точка ни се струва невъзможно Скалата да получи талкова много пари, защото "Отмъстителите: Краят" спечели повече, отколкото двата филма за "Джуманджи" взети заедно.

„Джуманджи: Следващо ниво“, Дуейн Джонсън, Кевин Харт и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от „Джуманджи: Следващо ниво“ с Дуейн Джонсън

Играта отива на следващо ниво, както и представянето на актьорите

Разбира се, информацията за исканията на Джонсън може и да не е вярна. За "Джуманджи: Следващо ниво" (2019 г.) Скалата е получил 23.5 милиона долара.