Освен с хитовете, които вади един след друг, Дуа Липа трупа не по-малко популярност с провокативните снимки, които публикува в социалните мрежи. Певицата обича да се снима в оскъдно облекло и да демонстрира перфектни форми, но публичният й образ е далеч от това, което е в действителност.

Дуа Липа, Ануар Хадид и това ли е краят на връзката им

Какво се случва с Дуа Липа и Ануар Хадид

Близките им не вярват, че това е краят

В ново интервю за WSJ. Magazine тя за пръв път говори откровено за най-близките си хора и за тяхната важна роля в нейния живот. Именно семейството и приятелите са тези, които й помагат винаги да изправи глава след поредната трудност, с която се сблъсква.

"Нещо, което осъзнах с течение на времето, е колко малко всъщност знаят хората", казва певицата. "Примирих се с факта, че те могат да мислят каквото, но никой не знае какво се случва зад затворени врати."

Снимка 561595

Източник: GettyImages

Липа определя обкръжението си като доста "тесен кръг", в който хората са много внимателно подбрани. "Семейството и приятелите ме държат толкова заземена и ми дават някакъв вид утеха, че не са ми отнели всичко и все пак имам личен живот", споделя още тя.

Дуа Липа, която е родена в Косово, е изключително благодарна на родителите си за всичко, което са й дали. Те правят и невъзможното, за да осигурят на децата си добър начин на живот и така днес тя има възможността да върши това, което най-много обича.

Дуа Липа, забавленията по женски и новите секси снимки на изпълнителката

Новите секси провокации на Дуа Липа

Подготовка за празниците по бельо

И ако не е сигурна точно кога ще чуем новия й албум, то със сигурност е развълнувана за премиерата на шпионския трилър Argylle с нейно участие, която ще е тази година.