В началото на юни стана ясно, че Дуа Липа се е разделила с приятеля си Айзък Карю. Двамата бяха заедно от 2013 г. до 2017 г. 

След кратка раздяла, в която Дуа Липа излизаше с фронтмена на Lany - Пол Клайн, през 2018 г. тя отново се събра с Карю - явно, не за дълго.

Според The Sun, причината отново да прекратят отношенията си е натовареният график на певицата. Истината обаче май ще се окаже друга. Дуа Липа очевидно не е чак толкова заета, след като има време за нова любов в живота си.

Дуа Липа, Айзък Карю и защо двамата са се разделили

Дуа Липа вече е свободна жена

Какви са причините

Според Metro, певицата вече си има ново гадже и той е братът на Бела и Джиджи Хадид - Ануар. Изданието твърди, че Дуа Липа дори е била с него на рождения му ден в Лос Анджелис този уикенд, 22 юни.

Снимка 430665

Източник: GettyImages

Ануар Хадид, чието истинско име всъщност е Оливър, е на 20 години и е модел. Подписва договор с модната агенция IMG Models (същата, с която работят Бела и Джиджи) през 2016 г. Още тогава е на корицата на Teen Vogue, a следващата година става и лице на мъжката модна линия на Hugo Boss. Известно време Ануар излизаше с Кендъл Дженър.

Ануар Хадид и Бела Хадид

Източник: GettyImages

Ануар Хадид и Бела Хадид

Нито Дуа Липа, нито Ануар не са потвърдили официално новината, а докато това стане, всичко си остава само предположение.

Дуа Липа и как се забавлява във Франция

Дуа Липа по бански

Ето така се забавлява в Кан