Доста представители на силния пол са склонни да се изхвърлят и да харчат пари за предмети, които не са им по джоба. И често това е само за пред другите, колкото да създадат фалшив имидж. Оказва се, че преди години същото е правил и рапърът Дрейк. Но на него му е простено, защото е сред най-успешните изпълнители днес.

Дрейк, Certified Lover Boy и рекордът, който постави за един ден в Apple Music

Дрейк отново разбива рекорди

Това само той го може

Преди дни прочутият Дрейк стана на 35 и по този повод качи в Instagram видео от 2007 г., заснето в Rolls-Royce, зает лично от него под наем. Записът е придружен и с текст, в който той обяснява защо е карал толкова скъпа кола, която не е отговаряла на възможностите му.

Разказва, че през 2007 г. "някак си" е успявал редовно да отдели по 5 000 долара на месец за прословутия модел Phantom на луксозната марка за автомобили. Уточнява, че го е правил, за да убеди другите, че е "предопределен" един ден да го притежава.

Дрейк пише още, че е използвал наетия автомобил и за да се мотивира да достигне така желания от него връх в музикалната индустрия.

Дрейк, музикалните награди на Billboard и призът „Изпълнител на десетилетието“

Големият ден на Дрейк

Рапърът е новият „Изпълнител на десетилетието“

От FOX28 напомнят, че по-рано рапърът е признал, че едно от най-големите му постижения до момента е, че не е позволил на славата да го унищожи. "Направих много пари. Бил съм на много места. Имах много възможности да прецакам това. И не го направих", казва гордият Дрейк за себе си.