Наскоро Риана сподели, че се чувства истински щастлива с мъжа до себе си е готова за семейство и деца. Изпълнителката има връзка с милионера Хaсан Джамил от близо две години, а преди това се свързваше с няколко мъже от шоубизнеса.

За връзката й с Крис Браун и нейния неприятен край знаем всички. Но Риана бе опасно близка и с колегата му Дрейк между 2014 и 2016 г., като и двамата предпочетоха да не коментират публично какво се случва помежду си, въпреки че на няколко пъти демонстрираха публично колко точно са си близки.

А години след като авантюрата е зад гърба им, двамата продължават да поддържат прекрасни отношения. Но само приятелски.

Дрейк навърши 33 години нa 24 октомври, но малко избърза с партито по случая. А в централна тема се превърна появата на бившата му Риана на купона в популярен клуб в Холивуд.

Именно тя е била и причината усмивката на рожденика да не слезе от лицето му цяла вечер, разказват присъстващите. Певицата е пристигнала в компанията на две свои приятелки и се е настанила на масата на Дрейк, където е прекарала няколко часа, пише Daily Mail.

Риана, мечтаната булчинска рокля и мисли ли певицата за сватба

Риана се размечта за сватба

Вече не крие колко е влюбена

В тази ситуация нямаше да има нищо толкова необичайно, ако миналата година Риана не бе заявила, че двамата с Дрейк с момента не са нито приятели, нито врагове. Явно все пак помежду им е имало известни търкания, които са успели да изгладят, за да могат днес отново да се радват на компанията си.