Миналата седмица Доналд и Мелания Тръмп си взеха кратка почивка от ангажиментите, за да посрещнат Великден в имението Мар-а-Лаго. Те посещават семейно частния клуб при всяка възможност, а останалите гости там имат възможността да вечерят с Първото семейство.

Именно те разказват пред медиите за една случка със семейство Тръмп. Действието се развива на 30 март, а мястото е ресторантът на Мар-а-Лаго. Явно там двамата се чувстват като у дома си, защото дори не са се притеснили да си спретнат малък скандал пред останалите посетители.

Снимка 419882

Източник: GettyImages

Причината за пререканието остава неясна за околните, но за всички присъстващи е ясно, че Мелания е доста разстроена от възникналата ситуация. Все пак до грозни сцени не се е стигнало, а от щаба на Първото семейство отричат въобще да е имало и някаква форма на скандал, което е разбираемо, пише Daily Mail.

Снимка 419899

Източник: GettyImages

При последната си публична поява Доналд и Мелания са показали чрез езика на тялото, че помежду им има напрежение, смятат експерти. Двамата дават разнопосочни сигнали и е трудно да определим дали наистина усмивките им са фалшиви или просто всичко, което се говори по техен адрес, е лъжа.