Доналд Тръмп продължава своята предизборна обиколка в Щатите, а на събития така и не видяхме Мелания Тръмп. При последното си излизане на сцената обаче кандидатът за втори президентски мандат спомена своята съпруга в контекст, който отново повдигна въпроси за техните отношения.

Карал ли е Доналд Тръмп Мелания Тръмп да съблазнява приятелите му

Карал ли е Доналд Тръмп Мелания да съблазнява приятелите му

Колко голям мръсник е бившия американски президент

По време на поредното си изказване пред публика Доналд Тръмп призна, че Мелания е против войната с LGBTQ+ общността, която поде по време на първия си мандат. Той стигна до там, че се подиграваше на транссексуалните спортисти. А след това обеща, че ако бъде избран отново през 2024г., ще забрани транс хора да се състезават в женски дисциплини.

Според госпожа Тръмп, това не е никак "президентско", както не е президентско господин Тръмп да танцува на сцената. След това кандидат-президентът се обърна към тълпата и пита тях дали трябва да прави своите номера на сцената или не. 

Снимка 630771

Източник: GettyImages

Доналд Тръмп с половин уста признава, че Мелания фактически вероятно е права, но това по никакъв начин не би го спряло да прави това, което иска. "Виж. Остава ни една година. Всички ни обичат. Обичам всички. Страната отива по дяволите. Нека потанцуваме малко", е казал той на съпругата си, цитиран от Huffington Post.

Мелания Тръмп и поредният бизнес ход, намек за отношенията с Доналд Тръмп

Издаде ли се Мелания за отношенията с Доналд Тръмп

Иска да намекне нещо ли

Очевидно ексцентричното и на моменти крайно поведение на Доналд Тръмп не е никак по вкуса на доста по-обраната от него Мелания, но той не е готов на особени компромиси, за да й се хареса. И явно е убеден, че щом веднъж са го избрали за президент, ще го изберат отново, въпреки всички скандали, в които се забърка.