Никой не може да каже, че Доналд Тръмп има репутация на уважаващ жените човек, но сега разказ на бивш доверен човек на Тръмп разкрива истинската дълбочина на неговата наглост. Дори съпругата му, Мелания Тръмп, не е пощадена от похотливите му коментари, според записи на австралийския бизнесмен Антъни Прат, предоставени на 60 Minutes Australia.

Готви ли се Мелания Тръмп да напусне Доналд Тръмп

Готви ли се Мелания да напусне Доналд Тръмп

Действията, които предприе бившата първа дама

Някога основен дарител на Тръмп, сега Прат е интервюиран от следователи от офиса на специалния прокурор Джак Смит, според доклади на The New York Times. Той е посочен като потенциален свидетел, когато Тръмп бъде изправен пред съда за неправомерно боравене с класифицирани документи, след като напуска Белия дом през 2021 г.

Аудиото, което е записано без знанието на милиардера, е направено по времето, когато Тръмп е президент. В записа Прат описва момент, в който Тръмп подканва третата си жена Мелания Тръмп да носи бикини около басейна в частната им резиденция във Флорида Мар-а-Лаго, за да накара другите мъже да завиждат колко секси е половинката му.

Снимка 638982

Източник: GettyImages

Прат, който се сближава с Тръмп като член на кънтри клуба в Палм Бийч, Флорида, си спомня как президентът моли тогавашната Първа дама да се разхожда около басейна по бански, "така че всички останали момчета можеха да видят какво им липсва."

Във въпросните записи Прат казва, че словенският модел отвръща на съпруга си с думите: "Ще направя това, когато се разхождаш с мен по бикини". Говорител на Тръмп категорично отрича информацията на Прат пред Times, като заявява пред вестника, че информацията идва от "източници, на които напълно липсва контекст и цялата информация".

Снимка 638981

Източник: GettyImages

Въпросният запис идва малко, след като стана обществено достояние друга подобна мръснишка история за Тръмп, която се появи в откъси от предстоящата биография на сенатор Мит Ромни от журналиста Маккей Копинс, публикувана от Rolling Stone миналата седмица. В книгата Копинс казва, че Ромни си спомня как Тръмп е направил груб коментар за съпругата си пред сина му Джош Ромни, като му е казал: "Когато я пусна, телефонът ще звъни без прекъсване. Всеки мъж в Ню Йорк иска да излиза с нея."

Мелания Тръмп и поредният бизнес ход, намек за отношенията с Доналд Тръмп

Издаде ли се Мелания за отношенията с Доналд Тръмп

Иска да намекне нещо ли

По-рано тази година бившият президент беше признат за отговорен по обвинение за клевета към писателката Е. Джийн Карол, за която той твърди, че е излъгала, че е била сексуално нападната от Тръмп в средата на 90-те години. 18 други жени също го обвиниха в сексуално престъпление, а Тръмп беше позорно заловен да говори за опипване на жени без тяхното съгласие в записи от 2016 г. Преди Мелания бившият президент е женен за модела Марла Мейпълс, с която се запознава, докато е в брак с първата си съпруга Ивана Тръмп.