Отбелязването на Нова година е една от най-специалните нощи, в които не само изпращаме старата година, изпълнени с надежда за една по-добра нова, но и прекарваме вечерта с най-близките си хора. Изключение не правят и родните известни личности. Да видим как празнуваха и какво си пожелаха някои от тях.

Наум Шопов и Теа Минкова отбелязаха празника в домашна обстановка. "Така се посреща новата година", написа под снимката Наум Шопов.

"Щастлива Нова Година" ни пожела и Диляна Попова от профила си в Instagram.

Михаела Филева публикува снимка от новогодишната нощ с дълго обяснение под нея, където признава, че изпратила най-страхотната година в живота си.

Николета Лозанова също не пропусна да се сбогува с 2018 г. "Новата година стои пред нас, точно като глава от книга, която чака да бъде написана", поясни Николета.

Янита Янчева и съпругът ѝ приветстваха 2019 г. в снега, но по бански, готови да посрещнат всякакви нови приключения през новата година.

"ЧНГ 2019! Посрещнах я с нещо от Титикака (Перу - 3812 м надморска височина), Ивет Лалова, Теодора Духовникова и многооооооо ЛЮБОВ !!! При такова начало, не смея да мечтая какво ли ме чака през 2019", написа пък Владо Пенев в профила си във Facebook.

Александра Раева сподели, че не иска да прави равносметки, като благодари за всички хубави неща, които са ѝ се случили през 2018 г.

Явор Бахаров пък качи доста нестандартна снимка, където го виждаме с шапка и очила за плуване и следното послание: "А ти готов ли си да се гмурнеш в 2019?"