Следим Диляна Попова изкъсо, защото е една от най-красивите и секси българки. За Асен Блатечки можем да кажем много неща, но не можем да отречем ролите му за малкия и големия екран, в театъра и във фантазиите на доста българки.

Но тези двамата вчера, 21 септември, имаха повод да празнуват, защото синът им Борил направи шест години. По този повод щастливите родители публикуваха мили снимки в профилите си в социалните мрежи и отправиха вълнуващи поздрави към сина си.

„Преди 6 години се появи ТИ! Честит рожден ден, любов моя, обожавам те“, написа Диляна Попова към поредицата от снимки, на които нежно прегръща детето си. 

View this post on Instagram

on

Освен поздравленията, почитателите на Диляна не пропуснаха да отбележат, че Борил е копие на баща си. И пожелаха на красивата манекенка да има и момиче, защото „стойностните хора не бива да остават с едно дете“. 

View this post on Instagram

on

„Вече е на 6“, написа Асен Блатечки в своя профил в Instagram към снимката със сина си, на която се прегръщат и смеят заедно. Актьорът има и голяма дъщеря от брака си с режисьорката Катерина Горанова.

А ние се присъединяваме към благопожеланията на всички към малкия Борил.