През последните няколко години свикнахме да чуваме, че различни известни личности биват обвинявани в сексуален тормоз.

Ръсел Бранд след обвиненията в изнасилване - ето какво знаем за живота му, включително за брака му с Кейти Пери

Какво знаем за бившия съпруг на Кейти Пери, обвинен в редица изнасилвания

Певицата беше омъжена за него 14 месеца

Тази тенденция не подмина и рапъра Diddy. Шон Комбс, както е истинското му име, е обвинен от бившата си приятелка Каси, че в период от 10 години я е изнасилил.

Касандра Вентура, както е истинското име на изпълнителката, обвинява Diddy, че в продължение на години връзката им е била изпълнена с насилие, а през 2018 г. той я е изнасилил след като тя се е опитала да го напусне, пише People.

Снимка 642382

Източник: GettyImages

"След години в мълчание и тъмнина най-накрая съм готова да разкажа историята си и да говоря от свое име и в полза на други жени, които се сблъскват с насилие и малтретиране във връзките си."

Адвокатът на рапъра е побързал да отрече обвиненията, като твърди, че Каси е изнудвала Diddy. От думите му става ясно, че тя е искала 30 милиона долара в противен случай се е заканвала да напише книга за връзката им, която да му нанесе много щети.

Снимка 642381

Източник: GettyImages

"Въпреки че оттегли първоначалната си заплаха, г-жа Вентура сега прибягна до завеждане на дело, пълно с неоснователни и възмутителни лъжи, целящи да опетнят репутацията на г-н Комбс, търсейки пари", казва още адвокатът.

От своя страна, адвокатът на бившата приятелка на Diddy отвръща, че рапърът е предложил осем цифрена сума на Каси, за да купи мълчанието ѝ.

Андрю Тейт с обвинения за изнасилване и трафик на хора в Румъния

Инфлуенсърът, обвинен в изнасилване и трафик на хора в Румъния

Обвинения и за други престъпления още се разследват

Двамата се запознават през 2005 г., когато Каси е едва на 19 години, а Diddy на 37. Изпълнителката твърди, че през 2007 г. рапърът е започнал да я сваля, като в курса на отношенията им ѝ е давал наркотици и големи количества алкохол с цел да контролира живота ѝ.