В последно време Чарли Шийн може и да няма с какво да се похвали, поне що се отнася до актьорската му кариера, но пък има своите поводи за гордост. И като казваме гордост, имаме предвид порасналата му дъщеря, плод на любовта с бившата му съпруга - актрисата Денис Ричардс.

Чарли Шийн на 56

Чарли Шийн в 20 факта

Защото днес чичо Чарли има рожден ден

Днес Сами Шийн е на 17 години и като всяко момиче на тази възраст, има профил в Instagram. А там доста често публикува снимки от своя интересен живот.

Вниманието на всички обаче привлече една много конкретна нейна публикация. На нея Сами се наслаждава на слъчевите лъчи на плажа в Малибу и е облечена доста оскъдно - в зелен бански и  сламена шапка. Под поста тя е написала семплото "xoxo".

Напоследък Сами е обект на медиен интерес, а поводът е интервюто, в което майка ѝ - Денис Ричардс, заяви, че отношенията между двете са доста обтегнати. Толкова, че дори в момента младото момиче живее с баща си.

"Това наистина е трудно", споделя актрисата. "Иска ми се да вярвам, че и нещата между нас ще бъдат както преди, дори да живеем отново заедно. Все пак Сами е израснала при мен", цитират я от Hollywood Life.

Актрисата, която има още една дъщеря от Чарли Шийн, твърди, че не възприема факта, че в момента Сами не посещава училище. Не разбира и голяма част от родителските методи на своя бивш съпруг.

Чарли Шийн, Денис Ричардс и как се разбират двамата

Как се разбира Чарли Шийн с бившата си

След всички проблеми и развода

Като имаме предвид дългогодишните им взаимни обвинения и дела за родителски права, трябва да отчетем факта, че все пак към момента актьорите са в добри отношения. Дори през 2018 г. Ричардс кани Шийн на сватбата си с настоящия си съпруг Арън Файпър.