Актрисата Денис Ричардс отправи мило послание към своята най-голяма дъщеря Сами Шийн по случай 18-ия рожден ден на момичето.

Чарли Шийн, Сами Шийн, Денис Ричардс  и снимката по бански на дъщерята на актьорите

Ето как изглежда порасналата дъщеря на Чарли Шийн

Поздрави от плажа в Малибу

Денис публикува няколко наистина впечатляващи снимки на красивата Сами, към които написа: "Едно мигване на окото - и ето, вече си на 18! Честит празник, прекрасна моя Сами. Обичам те много".

Снимките показват различни периоди от живота на дъщерята на Чарли Шийн - от ранните ѝ детски години до момента, в който тя вече е пълнолетна.

Самата рожденичка също се включи към публикацията, за да отговори на майка си, като разбира се ѝ благодари за милите думи.

Посланието на Денис към Сами се случва само месец, след като стана ясно, че отношенията между двете са обтегнати в резултат нарешението на тийнейджърката да живее с баща си Чарли Шийн. Звездата от "Лудории" разкри ситуацията в скорошно интервю, в което сподели колко ѝ е трудно в момента и че се надява в най-скоро време нещата да се оправят и дори дъщеря й да се върне да живее отново при нея.

И докато Денис не спира да работи върху връзката между майка и дъщеря, основното, с което се занимава Сами, е да споделя собствени снимки в Instagram. В една от последните си публикации тя позира на плажа със зелен бански и се наслаждава на слънчевите лъчи на плажа в Малибу, припомнят от Hollywood Life.