Приключи и Седмицата на модата в Париж, и както винаги, черешката на тортата в нея беше дефилето на Chanel. За пролетта и лятото на 2024 г. отново можем да посегнем към буклето, костюмите от сако и къса пола, перлите, флоралните мотиви и... джапанки. Поне според творческия директор на марката Виржини Виар.

Снимка 636543

Източник: GettyImages

Новите й творения от първия ред на модното шоу в Париж наблюдаваха редица знаменитости. Безспорно погледите бяха привлечени от Пенелопе Крус, която от години е посланик и фен на марката.

Въпреки дъжда навън, 49-годишната актриса, която скоро ще гледаме във Ferrari, беше облечена в бял костюм от две части със златисти детайли.

Снимка 636541

Източник: GettyImages

анкета

Купувате ли дрехи и аксесоари според тенденции за новия сезон?

Виж резултати

Да, винаги следя какво е актуално 16.6%

Не, нося каквото имам 47.6%

Купувам, ако са на промоция 22.1%

Какви тенденции?! Трябва да се плаща парното 13.8%

Крус не пропусна да се снима със седнала до нея Камила Мороне. 26-годишната актриса и бивше гадже на Леонардо ди Каприо беше избрала семпла, но ефектна черна рокля.

Снимка 636542

Източник: GettyImages

Пенелопе позира и до Райли Кеоу - внучката на Елвис Пресли беше облечена също изцяло в бяло, но вместо сандали като Крус беше обула бели ретро ботинки с връзки.

Снимка 636538

Източник: GettyImages

Емилия Кларк също беше изцяло в Chanel, но беше заложила на синята гама, която чудесно подчертаваше очите й.

Снимка 636540

Източник: GettyImages

Бри Ларсън беше другата холивудска гостенка на дефилето на френската марка и не пропусна да уважи стила, наложен преди почти век от Коко Шанел.