Снимките на дългоочаквания филм за Джеймс Бонд "Смъртта може да почака" най-накрая приключиха. Това е най-изстрадалият от всички в поредицата, защото беше отлаган няколко пъти, не само поради пандемията, а и заради куп други предизвикателства, с които трябваше да се справи екипът.

Даниел Крейг, „Смъртта може да почака“ и кога излиза новият филм за Джеймс Бонд

Кога излиза новият Джеймс Бонд с Даниел Крейг

Това ще е най-скъпият филм за агент 007 до момента

Със сигурност всички са си отдъхнали и са приели финалната сцена емоционално, но Даниел Крейг беше най-развълнуван след заснемането й. И в това няма нищо случайно.

53-годишният актьор се оттегля от поредицата и повече няма да го видим в главната роля.

Британецът за първи за първи път влиза в образа на прочутия агент 007 през 2006 г. в "Казино Роял". След това играе в следващите четири филма за Джеймс Бонд - "Спектър на утехата" (2008 г.), "007 Координати: Скайфол" (2012 г.), "Спектър" (2015 г.) и "Смъртта може да почака" (2021 г.).

Като се има предвид, че през последните 15 години не е свалял прословутия черен смокинг на шпионина, е напълно нормално да се раздели с екипа с една изключително прочувствена реч.

С напиращи сълзи в очите си, Даниел Крейг казва: "Обичах всяка секунда от тези филми, особено този ("Смъртта може да почака" - бел. а.), защото ставах всяка сутрин и имах възможността да работя с вас, хора." И приключва с думите: "Това беше една от най-големите почести в живота ми."