Последният филм, в който ще видим Даниел Крейг в ролята на прословутия Джеймс Бонд - "Смъртта може да почака", най-накрая има официална премиерна дата.

Подобно на много други дългоочаквани заглавия, така и 25-ата продукция за агент 007 бе отложена няколко пъти заради пандемията. Снимките приключиха още през месец октомври 2019 г. и първоначално трябваше да излезе на голям екран през 2020 г. Но впоследствие премиерата бе изместена още два пъти.

Добрата новина от официалната страница на филма в Twitter е, че ще го видим още другия месец. И това ще е най-скъпата продукция от поредицата до момента - на стойност 200 милиона британски лири.

Отлагането на премиерата не е единственото предизвикателство, пред което се изправят продуцентите, актьорите и снимачният екип.

От Mirror напомнят, че заснемането също не е вървяло по план и се е забавило с четири месеца, защото Даниел Крейг е контузил глезена си. Освен това, в студията на Pinewood е избухнала експлозия и друг човек от екипа е пострадал.

Отделно, по време на снимките, част от които са направени в Италия, Ямайка, Норвегия и Великобритания, се оказало, че технологията е остаряла и неподходяща. И съответно се е наложило повторното заснемане на ключови сцени.

Даниел Крейг, богатството и какво е мнението му за наследството

Какво ще се случи с милионите на Даниел Крейг

Ще има ли за децата му

Въпреки всички премеждия "Смъртта може да почака" тръгва по кината на 30 септември, а два дни по-рано - на 28 септември, ще се състои световната му премиера в престижната зала "Роял Албърт Хол" в Лондон.